Delikatesser

DELIKATESSER


Rökta, lufttorkade, skivbara, bredbara - här hittar du en del riktiga stjärnor.

 


Nedan beskrivs produkterna. För fullständig ingredienslista klicka här.


Rökt skinka

De finaste skinkorna från Karlfälts gård som vi röker lite extra.

 

Dry Porter

En torkad ölkorv av nötkött med porteröl och rostad lök.

 

Landjäger

En torkad ölkorv av griskött med fänkål och vitlök.


Görstark

En torkad ölkorv av griskött med mycket chili från Himlabackens Chili.

 

Fänkålssalami

Kallrökt salami av gris och nötkött med fänkål.

 

Lammsalami

Kallrökt salami av lamm med örter och vitlök.


Chilisalami

Kallrökt salami av gris med mycket chili från Himlabackens Chili.

 

Järrestadkorv

En rökt påläggskorv avnöt- och griskött av medvursttyp.

 

Lufttorkad skinka

Kallrökt och lufttorkad som får mogna i minst sex månader.

 

Coppa

Kallrökt och lufttorkad karré som mognat i minst sex månader.


Bresaola

Rödvinsmarinerad och lufttorkad fransyska av nöt som mognat i minst sex månader.

 

Fårfiol

Rökt lamm- eller fårlår utan ben.

 

Varmrökt sida

En exklusivare variant av bacon. Och godare!

 

Lammleverpastej

En bredbar pastej av lammlever och fett fläsk med klassisk kryddning.


Lammpastrami

Ytterfiléer av lamm som vi kryddat, lagt ihop och rökt.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna