Rökta, lufttorkade, skivbara, bredbara - här hittar du en del riktiga stjärnor.
Nedan beskrivs produkterna. För fullständig ingredienslista klicka här.
Rökt skinka
De finaste skinkorna från Karlfälts gård som vi röker lite extra.
Dry Porter
En torkad ölkorv av nötkött med porteröl och rostad lök.
Landjäger
En torkad ölkorv av griskött med fänkål och vitlök.
Görstark
En torkad ölkorv av griskött med mycket chili från Himlabackens Chili.
Fänkålssalami
Kallrökt salami av gris och nötkött med fänkål.
Lammsalami
Kallrökt salami av lamm med örter och vitlök.
Chilisalami
Kallrökt salami av gris med mycket chili från Himlabackens Chili.
Järrestadkorv
En rökt påläggskorv avnöt- och griskött av medvursttyp.
Lufttorkad skinka
Kallrökt och lufttorkad som får mogna i minst sex månader.
Coppa
Kallrökt och lufttorkad karré som mognat i minst sex månader.
Bresaola
Rödvinsmarinerad och lufttorkad fransyska av nöt som mognat i minst sex månader.
Fårfiol
Rökt lamm- eller fårlår utan ben.
Varmrökt sida
En exklusivare variant av bacon. Och godare!
Lammleverpastej
En bredbar pastej av lammlever och fett fläsk med klassisk kryddning.
Lammpastrami
Ytterfiléer av lamm som vi kryddat, lagt ihop och rökt.