Har du aldrig testat färskkorv tidigare lovar vi att ditt liv aldrig blir
detsamma efter att du smakat. Du kommer inte att vilja ha något annat!
Färskkorvar är råa när de säljs och måste därför stekas eller grillas helt igenom. De har mycket smak och en riktig köttkonsistens.
Nedan beskrivs korvarna. För fullständig ingredienslista klicka här.
Masjävlar
Färskkorv av griskött med chili och citron.
Cool Porter
Färskkorv av nötkött med rostad lök och porteröl.
Nûrnberger
Färskkorv av griskött med muskot, mejram och kryddpeppar. Hette tidigare Löneboställets Special.
Barbeque
Färskkorv av nötkött smaksatt med chipotle, vitlök och tomat
Salsiccia
Färskkorv av griskött med salvia och vitlök (italiensk typ).
Lindström
En kusin till Biff a la LIndström - färskkorv av nötkött med rödbetor och ättiksgurka.
Butcher
Färskkorv av engelsk typ av gris kryddad med muskot, salvia, peppar och koriander.
Chorizo
En het färskkorv av griskött kryddad med cayenne och vitlök.
Marrakech
En lammkorv av Merguez-typ kryddad med spiskummin, korianderfrö, chili, vitlök och fänkål.
Saucisse de Toulouse
Färskkorv av fransk typ av griskött med vitt vin, timjan och vitlök.
Boerewors
En sydafrikansk färskorv som innehåller nötkött, rött vin, korianderfrö, kryddpeppar och kryddnejlika.
Limousine
Färskkorv av nötkött kryddad med grönpeppar, både mald och med hela grönpepparkorn.
Gremolata
Lammkorv samksatt med citron, vitlök och persilja.
Krini
Färskkorv av grekiskt recept med griskött, apelsin och oregano.