Våra rökta och kokta korvar funkar bra att grilla, steka eller koka. Här finns riktiga klassiker, men också nya spännande korvar.
Nedan beskrivs korvarna. För fullständig ingredienslista klicka här.
Picador
Rökt korv av nötkött med paprika, chili och vitlök.
Rökt lammkorv med örter
Rökt lammkorv med rosmarin, timjan och vitlök.
Rökt lammkorv med vitlök
Rökt lammkorv med vitlök och svartpeppar.
Prostinnan
Rökt korv av nöt- och griskött med tomat och skånsk prästost.
Isterband
En syrlig klassiker av gris och nörkött som vi kallrökt lite lätt.
Thuringer Bratwurst
En klassisk tysk korv av griskött, kryddad med kummin och mejram.
Weisswurst
En kokt korv av griskött med citronskal och bladpersilja.
Värmlandskorv
En kokt korv med potatis i, lite grov och grynig. En riktig värmlandsk klassiker som äts med mos eller kokt potatis och senapssås.