Värmebehandlade korvar

VÄRMEBEHANDLADE KORVAR


Våra rökta och kokta korvar funkar bra att grilla, steka eller koka. Här finns riktiga klassiker, men också nya spännande korvar.

 


Nedan beskrivs korvarna. För fullständig ingredienslista klicka här.


Picador

Rökt korv av nötkött med paprika, chili och vitlök.

 

Rökt lammkorv med örter

Rökt lammkorv med rosmarin, timjan och vitlök.


Rökt lammkorv med vitlök

Rökt lammkorv med vitlök och svartpeppar.

 

Prostinnan

Rökt korv av nöt- och griskött med tomat och skånsk prästost.

 

Falukorv 

En klassiker med mer kött än vanligt.

 

Prinskorv

Ytterligare en klassiker som vi bara har till storhelgerna.

 

Wienerkorv

En riktig knakare med lite extra röksmak.

 

Isterband

En syrlig klassiker av gris och nörkött som vi kallrökt lite lätt.

 

Thuringer Bratwurst

En klassisk tysk korv av griskött, kryddad med kummin och mejram.

 

Weisswurst

En kokt korv av griskött med citronskal och bladpersilja. 


Värmlandskorv

En kokt korv med potatis i, lite grov och grynig. En riktig värmlandsk klassiker som äts med mos eller kokt potatis och senapssås.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna