Julsortiment 2021

JULSORTIMENT 2021

Till första advent börjar vi producera våra julcharkuterier, som olika skinkor, prinskorv, paté, julkorv m.m. Våra julprodukter finns att köpa i gårdsbutiken från och med första adventshelgen och fram till jul. Dock tar vissa saker slut. Det är därför bäst att du gör en beställning om du vill vara säker på att få det du önskar.


Du gör din beställning i vårt webbaserade beställningsformulär. 

Kom ihåg att vi vill ha din beställning senast 10 dagar innan du vill hämta det du beställt.

Du kan få dina beställda varor presentförpackade om du vill ge bort dem som en gåva. Skriv ditt önskemål om presentförpackning under "Övriga önskemål".

Om du har speciella önskemål om din julskinka, t.ex. nitritfri, vildsvinsskinka eller med ben så anger du det under "Övriga önskemål". Här kan du också ange om du vill ha flera skinkor av olika storlekar som inte går att få fram i formuläret.

När du klickar på "Skicka"-knappen dyker det upp ett litet "Thank you" under formuläret. Men vi bekräftar också alltid alla beställningar personligen via e-post så snart vi sett din beställning. Om du inte får en bekräftelse via e-post inom ett dygn så har vi inte fått din beställning. Ring eller mejla oss då så löser vi det.

HÄR hittar du vårt webbaserade beställningsformulär.

Vill du hellre skriva ut en beställningsblankett och lämna in den i vår butik så går det också bra. Du hittar blanketten HÄR.

Vill du se de fullständiga ingredienserna i julprodukterna så hittar du dem HÄR (scrolla längst ner på sidan).